DESPRE NOI

O scurta prezentare

SC ANS Group srl este o firma infiintata in anul 2004 cu 100% capital romanesc privat. Capitalul social al firmei este de 5000 lei. Daca, initial firma a fost specializata doar pe IT, incepand cu anul 2010 am inceput sa dezvoltam si o noua ramura, a tranporturilor rapide.

     Sub deviza “WE LOVE THE ART OF PRINTING” departamentul IT a reunit in decursul timpului o echipa de oameni buni cunoscatori a imprimantelor, copiatoarelor, PC-urilor, laptopurilor si nu in ultimul rand mari mesteri la reffilat-ul cartuselor de imprimanta. Pe o piata extrem de competitiva cum este cea IT, nu am incercat niciodata sa castigam piata pe baza unor preturi scazute, ci am ales sa oferim garantie(inclusiv pentru cartusele reincarcate la noi) si o buna calitate clientilor nostri.

    In anul 2010 s-a decis adaugarea in portofoliu a activitatii de Transport cu deviza “WE CARY, YOU SMILE!”. Intelegand ca in zilele noastre cel mai scump activ este timpul am optat sa facem doar transport rapid, avand un parc auto format numai din autoutilitare cu sarcina maxima autorizata de 3,5 tone. Cu noi marfa dumneavoastra va fi mereu la timp unde este nevoie de ea. Ceea ce ne recomanda este simtul responsabilitatii fata de marfa pe care o transportam. Fiecare masina are asigurare CMR interna si externa de 25000 euro. Pentru ca marfa dumneavoastra sa ajunga in conditii optime la destinatie fiecare autoutilitara detine chingi de ancorare a marfii si toate reviziile tehnice la zi.